Oldal kiválasztása

MG EHS

 Plug-in Hybrid

Károsanyag-kibocsátás 43 g/km

6,9 mp 0-100 km/órára

Vezetéstámogató rendszer

10 fokozatú automata váltó

Sportos megjelenésével, tágas és intelligens funkciókkal ellátott belső terének köszönhetően, mi sem egyszerűbb, mint csak beszállni az autóba és elszökni vele a tökéletes helyre. Helyezd magad kényelembe a tágas ülésekben, miközben az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik a nyugodt utazásról. Fedezd fel a két vonzó felszereltségi szintet – Comfort és Luxury –, hogy megtaláld azt az MG EHS Plug-in Hybrid változatot, amely a legjobban illik a Te életstílusodhoz.

BIZTONSÁG

Biztonságos utazás

A biztonság mindig a legfontosabb szempontunk az autó kialakítása során. A Plug-in Hybrid modell örökölte a benzines változat szilárd felépítését, az MG Pilot rendszert és a nagyfeszültségű alkatrészekre vonatkozó fokozott biztonsági előírásokat, hogy még biztonságosabb legyen az utazás mindeki számára.*

* Az MG EHS benzines változata, a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nak a maximális ötcsillagos minősítését kapta. A szériafelszereltségként számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt modell, kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén, amelyek a jelenlegi legszigorúbb tesztek.

Akkumulátor

Bár az akkumulátorcsomag nem olyan nagy, mint a tisztán elektromos járműveké, a biztonsági szabvány ugyanaz, és az autó megfelel a különböző protokolloknak: IP67 vízállósági szint, US UL2580 akkumulátor-biztonsági szabvány, EU ECE R100 EV speciális követelmény, UN38.3 szállítási biztonsági követelmény.

360°-os kamerarendszer

A 360°-os kamerarendszernek köszönhetően nincsenek többé holtterek: sem tolatáskor, sem kanyarodáskor alacsony sebességnél.

Szilárd szerkezet

Az autó gyártása során, számos nagyszilárdságú és melegen hengerelt acél került felhasználásra a nagyobb szilárdság és biztonság érdekében.

 

 

0-100km/h

480 Nm

Elektromos differenciálzár

TELJESÍTMÉNY

Erőteljes és dinamikus vezetési élmény

Az elektromotor és a turbómotor nagy teljesítményű kombinációja, valamint a futómű finomhangolása biztosítja az MG EHS Plug-in Hybrid kiváló vezetési élményét.

XDS elektronikus differenciálzár

A kiemelkedő teljesítménynek a különböző kanyarok kihívásaival is szembe kell néznie. Az XDS (elektronikus differenciálzár) rendszerrel az MG EHS Plug-in Hybrid modell képes megakadályozni az alulkormányzottságot és csökkenteni a teljesítményvesztést, hogy sportos, biztonságos és könnyen kezelhető autóvá váljon.

Erőteljes hajtáslánc

122 LE maximális elektromotor-teljesítmény + 162 LE maximális benzinmotor-teljesítmény, illetve a 230 Nm benzinmotor maximális nyomatéka + 250 Nm elektromos motor maximális nyomatéka lehetővé teszik, hogy az MG EHS Plug-in Hybrid 6,9 másodperc alatt gyorsuljon 0-ról 100 km/h sebességre, amely ebben a szegmensben kiemelkedő eredmény.

PLUG-IN HYBRID

Kényelmes vezetés

Az erős benzinmotorral és a gazdaságos villanymotorral, könnyen csökkentheti CO2-kibocsátását anélkül, hogy a hatótávolságot feláldozná. Az intelligens vezérlőegységgel és a 10 fokozatú sebességváltóval az MG EHS Plug-in Hybrid képes csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást (WLTP), miközben biztosítja az élvezetes vezetés élményét.

Elektromos meghajtás
10 fokozatú automata váltó

1,8 l/100 km
Üzemanyag-fogyasztás

Alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás

A rendkívüli teljesítményű, közvetlen befecskendezéses turbómotorral és a még hatékonyabb villanymotorral az MG EHS Plug-in Hybrid mindössze 43 g/km CO2-t bocsájt ki, és üzemanyag-fogyasztása csak 1,8 l/100 km. A 16,6 kWh-s akkumulátor biztosítja a tisztán elektromos 52 km-es, WLTP szerinti hatótávot. Ezeknek köszönhetően az MG EHS Plug-in Hybrid sokat képes megtakarítani az üzemeltetési költségeken.

10 fokozatú váltómű (EDU)

A villanymotorhoz tartozó 4 sebességes és a benzinmotorhoz tartozó 6 sebességes váltó tökéletesen harmóniában működik az egyenletes teljesítmény leadása érdekében. A hatásfok több mint 94%, a reakcióidő pedig kevesebb mint 0,2 másodperc, tehát egyenletes és gyors.

Második generációs váltómű (EDU)
10 fokozatú automata váltóval

Új, intelligens hibrid vezérlés (HCU)

A vadonatúj hibrid vezérlőegység képes elemezni az energiaszükségletet az útviszonyok felismerésével, majd eldönteni a felhasználni kívánt energia elosztását és beállítani az akkumulátor szintjét. Kulcsfontosságú, hogy a rendszer aktívan tanulja a vezető stílusát, és ez alapján állítja be az energiaelosztást. Minél többet vezetsz, annál intelligensebbé válik az autó.

Intelligens (HCU)
Hibrid vezérlőegység

Fejlett elektromos technológia

Az MG EHS Plug-in Hybrid modell is az MG elektromos autóinak fejlett EV-technológiáját örökölte, beleértve a nagymértékben integrált olajhűtéses elektromotort és a CATL márkájú, aktív folyadékhűtéses, nagy kapacitású akkumulátort.

Vontatási kapacitás

A hatékony és erős villanyhajtás tökéletesen együttműködve dolgozik a benzinmotorral a vontatási teljesítmény optimalizálása érdekében. Az MG EHS Plug-in Hybrid modell vontatható tömege akár 1500 kg is lehet.

MG PILOT

MG Pilot

Az MG Pilot 2. szintű önvezetési funkciókkal biztonságos és kényelmes vezetési élményt nyújt.

Részleges önvezetési funkciók (L2)
0-60 km/h-tól

Biztonsági funkciók
Aktív és passzív

12.3″-os

Virtuális műszerfal

10.1″-os

Érintőképernyő

Apple CarPlay & Android Auto

Okostelefon csatlakozás

Comfort

MG EHS
Plug-in Hybrid

 

 • 12.3”-os Virtuális műszerfal
 • Eco bőr üléskárpit
 • Halogén projektoros fényszórók magasságállítással
 • Navigáció / Okostelefon csatlakozás (Apple CarPlay és Android Auto)
 • 10,1″-os érintőképernyő
 • Fűthető első ülések
 • 2 zónás klímaberendezés
 • Tolatókamera dinamikus irányjelző vonalakkal

 

Luxury

MG EHS
Plug-in Hybrid

 • Alumínium sportpedálok
 • Nyitható panoráma napfénytető
 • Exkluzív sportülések
 • Prémium ajtódísz panel
 • Személyre szabható hangulatvilágítás
 • Elektromos mozgatású csomagtérajtó
 • Állítható LED fényszórók
 • Hátsó dinamikus irányjelző

 

GAÁL-Autóház Kft. (értékesítés)

2100 Gödöllő, Dózsa György út 67.
Telefon: +36 28 525 225

GAÁL-Autóház Kft. (szerviz)

2100 Gödöllő, Rét utca 18.
Telefon: +36 28 410 095